Tuesday, 10 December 2013

Terbukti dalam seminggu.....

Teks/Photo: Yusuf Danial Resources

Salam sahabat blogger,

Hari ni nak bercerita tentang produk yang mampu membuat wanita-wanita diluar sana kelihatan cantik menawan, kulit mulus dan berseri serta cerah secara sekata. Kebanyakan wanita diluar berhadapan dengan masalah jerawat serta parut jerawat dimuka dan muka kusam tak berseri. Jagan risau kami di YDR ader penyelesaian terhadap permasalahan tersebut.

Vita C 1000mg YDR
 
Ini dia Vitamin C 1000mg merupakan makanan tambahan untuk mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu dan berseri. Selain itu vitamin ini mampu mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap dibawah mata. Ia juga mampu membasmi bakteria jerawat dan merawat parut. Selain itu vitamin ini juga merupakakan anti penuan dan anti kedut serta membantu mengurangkan tekanan darah tinggi. Terdapat banyak khasiat dan kebaikan maka tidak hairanlah vitamin ini menjadi sebutan orang diluar sana.

Vitamin ini sangat sesuai untuk wanita dan lelaki berumur 12 tahun keatas, ibu-ibu yang mengandung dan ibu-ibu yang menyusukan bayi kerana vitamin ini membantu menambahkan air susu. Ia juga sesuai untuk perokok kerana membantu mengurangkan penyerapan nikotin. Sangat-sangat sesuai kepada mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit. Juga disyorkan kepada mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan untuk mengambil vitamin C ini.

Cara pengambilan yang disyorkan adalah telan 1 biji tablet vitamin C setengah jam selepas sarapan atau sebelum tidur. Amalkan meminum banyak air kosong sekurang-kurangnya 2.5 - 3 liter sehari bagi melancarkan pembuangan toksin dalam bandan serta membolehkan penyerapan vitamin secara optimum oleh badan.

Keberkesanan terbukti dan selamat untuk digunakan. Tidak perlu rasa ragu-ragu atau was-was. Jadilah antara pelanggan kami yang memgalami sendiri perubahan setelah mengunakan atau mengambil vitamin C ini.

Sekian, selamat mencuba.
1 comment: